THÀNH VIÊN

lượt truy cập

1404168
Hôm nay
Hôm qua
Trong tuần
Tuần trước
Trong tháng
Tháng trước
Tổng
19992
27544
99461
1157029
401759
152734
1404168
Maira Billige Fodboldtrøjer SheilaBu

Maira Billige Fodboldtrøjer SheilaBu

Real Madrid trøje


Barcelona chef Ernesto Valverde har nægtet at tro, at hans side var lige så dårlig som Supercopa de Espana 5-1 samlet nederlag til Real Madrid foreslår.
Barcelona blev godt slået af en livlig Madrid søndag aften som et Gerard Pique eget mål og strejker fra Marco Asensio og Cristiano Ronaldo gav gæsterne den fordel.
Og efter onsdagens andenben 2-0-nederlag i Santiago Bernabeu blev Barcas nye chef kaldet for at Liverpool trøje svare på spørgsmål om en svag ydeevne og hvad sæsonen kunne holde.
Der er ingen uovervindelige hold, hvis der er en Manchester City trøje sikkerhed i sport, så er det, at hvert eneste hold vil miste på en given dag, fortalte Valverde journalister efter kampen.
Når du taber og har en fornemmelse af at din modstander har været bedre end dig, så er alt, hvad vi kan gøre, vurderet den tekniske side af spillet.
Psykologisk ville vi vinde, men det gjorde vi ikke, og vi skal nu genvinde psykologisk ... men vi er et stærkt team, og vi vil finde løsninger.
Da han blev spurgt om nye ankomster, drøftede den tidligere Athletic Bilbao-chef den potentielle ankomst af Philippe Coutinho, der har været forbundet med et skridt fra Premier League side Liverpool.
Coutinho? Jeg ved ikke, om han kommer til tiden (for Real Betis match).
I mellemtiden vil Luis Suarez, Roma trøje som blev skadet under kampen, gennemgå tests torsdag eftermiddag, og Valverde har sagt, at han ikke er klar over det fulde problem.
Suarez skade? Det er et knæk på knæet, men vi kender ikke omfanget af nogen skade endnu.
Barca hoster Real Betis søndag aften i deres første La Liga-spil i den nye sæson.